El nostre projecte.

Editorial Llibres de Matrícula pretén dinamitzar un sector de la indústria editorial catalana, el de la història de les mentalitats i la microhistòria , que sovint es confon amb la història local.

dilluns, 13 de setembre del 2010

Ja tenim el God Save Catalonia!!!








Aquest dissabte 11 de Setembre, en el marc de la IX Mostra d'entitats dels Països Catalans, en Xavier Rubio i en Francesc Xavier Hernández Cardona van presentar el nou volum de la col.lecció Camp de Mart de Llibres de Matrícula, intitulat God Save Catalonia. L'acte va ser una ocasió per a retrobar moltes cares amigues i per a conèixer-ne de noves. El nou treball de l'equip liderat per en Xavier Rubio i assessorat per en Francesc Xavier Hernàndez Cardona, és una publicació d'una qualitat tant textual, com documentral i visual que no podeu deixar de consultar. Després de la presentació, en el stand de Grup del llibre, en Xavier Rubio va signar uns exemplars del nou llibre de LLibres de Matricula que ja teniu a la vostra disposició a la nostra plana web.

A l'acte hi assistí entre altres Marcel Poblet, el qual va signar també exemplars del seu llibre Milites Christi, històries i llegendes dels templers, publicat per Llibres de Matrícula l'any 2008

En definitiva, una diada molt especial que hem d'agraïr als nostres autors, i sobretot a l'esforç de L'Enric Fontanals i del seu equip de Gent de la Terra.