El nostre projecte.

Editorial Llibres de Matrícula pretén dinamitzar un sector de la indústria editorial catalana, el de la història de les mentalitats i la microhistòria , que sovint es confon amb la història local.

dilluns, 18 d’abril del 2011

El vostre llibre de Sant Jordi 2011

Aquest any Sant Jordi cau en unes dates una mica complicades. Qui sap per on estarem tots - autors, coordinadors, lectors...- els llibreters, ho sabem: al peu de canó. A ells cal agrair la feinada que possibilita que un any més, malgrat les vacances de Setmana Santa i les incerteses que generen, la nostra festa sigui possible... potser la més boniques de les festes, la festa de l'amor: com t'estimo et regalo una flor, un llibre.... se us acut un regal millor? I no discriminem: als homes també els hi encanten les roses, i a les dones també els hi encanten els llibres!!!!
Per aquestes dates Llibres de Matricula us vol agrair molt particularment el vostre suport, i us vol fer un regal: el nostre primer llibre, ja esgotat:
Memòries de Guerra. Calafell 1936-1939, de Miquel Montoliu i Joan Santacana, publicat l'any 1998. El trobareu al nostre espai d'issu, llest per a descarregar o consultar.
Esperem que sigui del vostre interès.